Stop and Stare

Behind the scenes bij Stop and Stare #16

Al die mooie bestemmingen, tips en fijne reisjes. Maar wie zitten er eigenlijk achter de verhalen van Stop and Stare? In ‘Behind the Scenes’ geven we je een kijkje in het leven van onze travel writers. Kijk je mee?

Achter de schermen…

Letterlijk dit keer, want er wordt weer aan de site getimmerd! Inmiddels is het ruim anderhalf jaar geleden dat we de nieuwe website lanceerden en het blijft leuk om na te denken over vernieuwingen. Zo vond ik het eigenlijk een beetje stil op de site en besloot ik deze maand om de reactievelden onder de artikelen weer terug te halen. Wel zo leuk namelijk om ook van jullie te horen! Kom maar op dus met die vragen en opmerkingen!

Het zal weinig lezers ontgaan zijn want het interview met Rosa ging totaal door het dak afgelopen week. Ruim 10.000 mensen lazen haar verhaal over slow travel en raakten geïnspireerd door haar bijzondere manier van reizen. Heb je ‘m toch gemist? Go check it out!

Stop and Stare
En dat het ook extreem anders kan, lees je morgen. Willeke interviewde namelijk de Amerikaanse Cassie, die het tot haar missie heeft gemaakt om alle landen ter wereld te bezoeken… binnen 3 jaar!

Picture Perfect Portugal

We waren afgelopen maand twee man sterk in Portugal. Liv reisde naar Lissabon en ging de natuur in bij het mooie Evora.

Stop and Stare

Dayna koos voor een citytrip Porto. Wat een heerlijke stad is dat toch!

Stop and Stare

Stop and Stare

Best of both worlds?

Zelf had ik mijn oog laten vallen op een nieuwe hotspot in Amsterdam. Ik vind het heerlijk om unieke overnachtingen te ontdekken en ben dol op bijzondere concepten. Aan die ingrediënten zijn in het gloednieuwe Arcade Hotel geen gebrek. Dit is namelijk ’s werelds eerste Game Hotel! Ik bundelde krachten met vriendlief en founder van game magazine PressQuit en checkte in!

Stop and Stare

Een game hotel, wat moet je daar nu van verwachten? Precies wat het zegt. Game consoles en retro spelletjes om je mee te vermaken in je hotelkamer. Als dat je ding is tenminste, want terwijl de Mr. zich tegoed doet aan Nintendo games uit een ver verleden, lig ik languit in de kingsize badkuip. My kind of combo! En stiekem was dat potje Duck Hunt voor het slapen gaan ook best heel vermakelijk…

Stop and Stare

Brugge for the weekend!

En van een nachtje in nerd paradise vertrok ik naar Brugge voor een echt meidenweekend. En wat is dat een mooie stad! Heerlijk slenteren langs grachten en door parken, en op elke hoek loop je weer tegen een prachtig gebouw aan. Mijn favo plekken? Het Godshuis st. Josef en het Begijnhof!

Stop and Stare

Stop and Stare

Ode aan Ierland

Vorig jaar schreven we al een soort liefdesbrief aan Ierland. De natuur daar is onmogelijk om niet als een blok voor te vallen. Ook Manon ontdekte dat afgelopen maand. “Ik maakte een korte trip naar Ierland, waarbij ik Dublin, de kliffen van Moher en Burren bezocht. Vooral de ruige natuur heeft indruk op me gemaakt. Een roadtrip door Ierland schittert hierdoor sindsdien op mijn bucketlist!

Stop and Stare

Meer lezen over wat we meemaken achter de schermen? Klik hier voor de eerdere edities van Behind the Scenes!

Geschreven door - Naline is de oprichter van Stop and Stare. Ze wordt het allergelukkigst van reizen en schrijven. Heeft een voorkeur voor verre oorden maar vindt Nederland stiekem het allermooist. Krijgt vlinders van roadtrips, Aziatisch eten en vreemde talen. Is graag zuinig op de aardbol en fan van duurzaam toerisme.

Wat vind jij? Laat van je horen!