Behind the Scenes bij Stop and Stare #22

Al die mooie bestemmingen, tips en fijne reisjes. Maar wie zitten er eigenlijk achter de verhalen van Stop and Stare? In ‘Behind the Scenes’ geven we je een kijkje in het leven van onze travel writers. Kijk je mee?

Hoewel de herfst echt prachtig kan zijn, kneep ik mezelf in mijn handjes toen ik vandaag nog met mijn blote voeten in zee stond. Langzaamaan ben ik afscheid aan het nemen van die zee. Van de felle zon aan de hemel. Van deze fijne stad en de mensen die me in de afgelopen twee maanden dierbaar zijn geworden. Het avontuur ‘Spaans studeren in Spanje’, dat al jaren bovenaan mijn bucketlist stond, is bijna ten einde. Meer daarover konden jullie lezen in mijn travel diaries van Valencia!

Stop and Stare

Bij wijze van afscheid maakte ik deze week nog een rondje langs mijn favo plekken in de stad. Met natuurlijk het Turia Park en de futuristische architectuur van de Ciudad de Las Artes y Ciencias.

Stop and Stare

De zomer en herfst op haar mooist

Ook Liv was deze maand in Spanje! Ze bezocht het mooie Tenerife, en dat beviel goed. Ze omzeilde de toeristische plekken (want ugh, dronken Engelsen) en ontdekte de waanzinnige natuur. Berber bezocht het eiland al eerder dit jaar en haar tips voor een bezoek aan Tenerife verschijnen komende maand op de site!

Stop and Stare

En de Spaanse zon wisselende Liv een paar weekjes later in voor herfsttaferelen in het Duitse Mörsdorf. Klinkt niet bekend? Misschien wel als je deze plaatjes ziet!

Stop and Stare

Hier vind je namelijk Geierlay; de langste hangbrug van Duitsland! Sowieso een prachtige plek om te bezoeken, maar dankzij de herfstkleuren is het er nu extra mooi.

Ondertussen bewees Renée dat het ook in eigen land een heerlijke maand was. Groetjes uit zonnig Zandvoort!

Stop and Stare

Meanwhile… Down under

Yup, jaloers zijn we wel een beetje. Manon is namelijk aangekomen in het heerlijke Australië. “Na een weekje Sydney ben ik inmiddels vertrokken naar Darwin waar ik een jeep ga huren en de befaamde zoutwaterkrokodillen zal ontmoeten!”

Stop and Stare

Stop and Stare

Stop and Stare op Instagram Stories

Beter laat dan nooit, toch? Ik kijk nogal de kat uit de boom als het om social media gaat. Slim of niet, ik vind online zijn nog steeds iets wat leuk moet blijven. Non-stop overal aanwezig zijn hoort daarom niet bij Stop and Stare. Social media overspoelt al genoeg en de kanalen die ik gebruik kies ik daarom zorgvuldig. Toen Instagram Stories werd gelanceerd en iedereen er massaal bovenop dook, besloot ik even te wachten. Maar ik ben om! Volgers hebben de afgelopen weken al zonnige kiekjes van mijn leven in Valencia voorbij zien komen en daar gaan er nog een hoop van volgen op mijn aankomende reizen. Voor gezellige kijkjes achter de schermen vind je ons voortaan dus ook bij Instagram Stories!

Stop and Stare

Meer weten over de gezichten achter Stop and Stare? Neem een kijkje op de redactiepagina of lees de eerdere edities van Behind the Scenes .

Foto’s Liv: Liv Krake/Expeditie Kram
Geschreven door - Naline is de oprichter van Stop and Stare. Ze wordt het allergelukkigst van reizen en schrijven. Heeft een voorkeur voor verre oorden maar vindt Nederland stiekem het allermooist. Krijgt vlinders van roadtrips, Aziatisch eten en vreemde talen. Is graag zuinig op de aardbol en fan van duurzaam toerisme.

Wat vind jij? Laat van je horen!