De leukste cadeaus voor reizigers

De feestdagen komen eraan en er wordt weer druk gewerkt aan verlanglijstjes. Altijd weer leuk om de folders en online webshops af te speuren naar de leukste cadeautjes. Ook voor de reisliefhebbers zijn er genoeg leuke gadgets en hebbedingetjes te vinden. Wij hebben je een handje met de allerleukste cadeaus voor reizigers!

Luckies Wereldkaart kurk

Niks leuker dan herinneringen ophalen aan al je reizen. Met dit prikbord pin je jouw herinneringen op de plek waar ze zijn gemaakt. Vliegtickets, foto’s, foldertjes, noem het maar op. Zo heb je in één keer een leuk overzicht van jouw mooie reizen.
Prijs: 29,95

My next trip spaarpot van Balvi

Een reis kost geld en dus zal er gespaard moeten worden. Het beste kun je nog steeds sparen via een old school spaarpot. En hoe leuk is dit exemplaar van Balvi? Met een spaarpot als deze krijg je zeker zin om dat koffertje te vullen met centen zodat jij snel je volgende reis kunt plannen. Ook mooi meegenomen: hij heeft een fijn prijsje!
Prijs: 12,50

Luckies magnetische wereldkaart

Dé manier om je saaie witte koelkast op te pimpen is deze magnetische wereldkaart. Plak hem op je koelkast en het feest kan beginnen. Met behulp van de bijgevoegde magneten stippel jij alvast je volgende reis uit. Elke keer als jij een pak melk uit de koelkast pakt, zwijmel je weer even weg bij de gedachte aan die ene leuke reis.
Prijs: 19,95

https://www.youtube.com/watch?v=HZtvRxy7Msg

Remember cardboard kartonnen poef ‘Mundial’

Kan jouw kamer wel een kleine opknapbeurt gebruiken? Zet dan zeker deze poef op je verlanglijst. Je krijgt de poef in de vorm van een bouwpakketje dus je zult zelf even aan de slag moeten, maar dan heb je ook wel iets. Dat is nog eens een andere manier om een wereldkaart in je kamer te brengen.
Prijs: 19,95

Katoenen tas ‘Colour your world’

Wie zegt er dat de kraskaarten de enige manier zijn om bij te houden waar je al bent geweest? Met deze katoenen tas doe je dat op een hele andere manier. Textielstift aanschaffen en het kleuren kan beginnen. Van de supermarkt tot het strand, jouw eigen wereldkaart gaat voortaan overal mee naar toe.
Prijs: 9,95

Luckies scratch map travelogue reisdagboek

Een reisdagboek is ook zo’n ding dat er in heel veer verschillende soorten en maten te krijgen is. Na een beetje zoeken kwamen we bij deze van Luckies uit. Het leuke is dat er kraswereldkaarten bij zitten. Zo wordt het helemaal leuk om een dagboek bij te houden tijdens je reis.
Prijs: 19,95

De Cameralens Thermoskan

Niks lekkerder dan een bakkie koffie op zijn tijd. Maar als er een lange autorit naar je volgende stad op de planning staat, is het altijd moeilijk om die koffie lekker warm te houden. Een thermoskan is dan dé oplossing maar vaak zien deze kannen er wat saai en oubollig uit. Met deze thermoskan in de vorm van een Nikon cameralens is dat probleem opgelost. De kan is gemaakt van RVS met een inhoud van 500 milliliter en heeft een stevige grip door de rubberen ringen rond de lens. Leuk en handig dus.
Prijs: tussen de 30 en 40 euro.

Lifeproof’s waterdichte telefoonhoesjes

Tegenwoordig kun je eigenlijk niet meer zonder je telefoon, we doen er alles mee. Maar op reis krijgt onze trouwe maat het soms zwaar te verduren. Denk aan water, zand, stof: ze zijn er niet echt goed tegen bestand. De hoesjes van Lifeproof zijn daarvoor de perfecte oplossing. Ze zijn te verkrijgen in verschillende designs voor iPhone, iPad, iPod, Samsung Galaxy en Motorola.
Prijs: tussen de 50 en 90 euro

WIN WIN WIN!

Stop and Stare speelt alvast een klein beetje voor Sinterklaas! We mogen twee waterdichte telefoonhoesjes weggeven van Lifeproof. Winnen?
1: laat hieronder in een reactie weten waarom jij echt zo’n hoesje nodig hebt.
2: vermeld daarbij welke telefoon je hebt.
3: laat je naam en mailadres achter in onderstaand formulier zodat we contact op kunnen nemen als je gewonnen hebt.

Let op: er zijn alleen hoesjes beschikbaar voor Samsung Galaxy S5 en iPhone 5 of 5s. De winactie loopt tot vrijdag 5 december 17:00 uur.

Deze winactie is verlopen. Houd de site in de gaten voor nieuwe acties!

Header: Heidi Fin/Unsplash

Geschreven door - Daisy Schalkens is student journalistiek. Met haar artikelen hoopt ze mensen enthousiast te maken om de wereld te gaan verkennen. Daar is ze zelf deze zomer mee begonnen tijdens haar reis naar Nepal en Australië.

3 thoughts on “De leukste cadeaus voor reizigers”

Wat vind jij? Laat van je horen!