cadeautips voor reizigers

10 x cadeautips voor reizigers onder de 20 euro

Nog geen lijstje voor Sinterklaas? We helpen je graag!

Van heerlijke hebbedingetjes tot handige gadgets: er zijn voor reisliefhebbers zoveel leuke én handige cadeaus te vinden! Tien van de leukste cadeautips voor reizigers hebben we op een rijtje gezet. En ze zijn allemaal voor een fijn prijsje! Leuk om te geven maar zeker net zo leuk om te krijgen.

1. Wereldkaart baksetje

Vertrek je binnenkort op een lange reis? Dan mag dit leuke baksetje niet ontbreken op je afscheidsfeest. Door de wereldkaart op de cakebakjes en bijgevoegde vlaggetjes zien je cakejes er gelijk een stuk lekkerder uit! 
Prijs: 9,50

cadeautips voor reizigers

2. Hamamdoek

Ze zijn te gebruiken als strandlaken, handdoek, dekentje en kledingstuk en daarmee het ideale item om in je backpack te stoppen. Een hamamdoek vind je in alle kleuren en formaten, neemt bijna geen ruimte in en droogt snel. Onmisbaar op reis dus en een ideaal cadeau!
 
Prijs: vanaf 18,95

3. Paspoorthoesje

Er gaan meer spullen mee op reis dan je denkt. Laten we dan ook maar gelijk zorgen dat die er een beetje leuk uit zien! Met dit paspoorthoesje vol paspoortstempels bijvoorbeeld. Veel leuker dan de standaard voorkant met de Hollandse leeuwen erop als je het ons vraagt. 
Prijs: 9,95

4. Lonely Planet Best in Travel 2016

Een boek is altijd goed, zeker als je er een enorme dosis reisinspiratie van krijgt! Onze reisvrienden van Lonely Planet hebben in Lonely Planet’s Best in Travel 2016 dé topbestemmingen voor komend jaar weer voor je op een rijtje gezet. Ideaal als je nog niet weet waar je volgende reis heen gaat. 
Prijs: 16,99

cadeautips voor reizigers

5. Travel Pouch

Je paspoort mag je natuurlijk niet kwijtraken. En dat is niet het enige. Wat dacht je van je vliegtickets, je vaccinatiepaspoort, je belangrijke telefoonnummers en ga zo maar door. Stop al deze belangrijke papieren in de Happy Flight Travel pouch en je hebt alles bij elkaar. Prijs: 18,00

6. Proefabonnement reismagazine

Post krijgen is leuk! Een ideaal cadeau voor reisliefhebbers is dan ook een proefabonnement op een mooi reistijdschrift. Je krijgt dan drie of vier nummers van een tijdschrift voor een leuk prijsje. Geef aan dat het om een cadeau gaat en de gelukkige zal de komende tijd wekelijks of maandelijks iets leuks op de mat vinden! Check wel even of je abonnement automatisch stopt. 
Prijs: Bijvoorbeeld 3x Columbus magazine voor 9,95

7. Wereldbol reisplanner

Deze wereldbol van Balvi is niet zomaar een wereldbol. Met de bijgevoegde markeerstift kun je op de bol aangeven waar je allemaal al bent geweest. Zo kun je in één keer laten zien welke delen van de wereld je al hebt gezien. Nog niet zo vaak op reis geweest? Maak dan van deze wereldbol jouw eigen bucketlist. Mocht je uitschieten met de markeerstift en een foutje maken? Geen paniek, de stift is makkelijk te verwijderen met de wisser op de dop van de stift. 
Prijs: 13,50

cadeautips voor reizigers

8. Massagekussen voor onderweg

Een lange vlucht voor de boeg? Neem dit massagekussen mee en die tien uur zijn voorbij zonder dat je er erg in hebt. De trillingen in het kussen zorgen ervoor dat jij lekker kunt ontspannen en met losse spieren arriveert op je bestemming. Prijs: 17,50

9. World map notitieboekje

Notitieboekjes kun je nooit teveel hebben. Zeker deze van Wild en Wolf zou elke reiziger in z’n verzameling moeten hebben. Ideaal om te gebruiken als reisdagboekje of om persoonlijke berichtjes in te laten schrijven door nieuwe vrienden die je tijdens je reis ontmoet. Waardevolle herinneringen voor als je weer thuis bent! 
Prijs: 11,95

10. Reisdagboek
 ‘One line a day’

Over reisdagboeken gesproken. Die zijn er tegenwoordig in eindeloos veel verschillende soorten en maten te vinden. Je kunt natuurlijk een standaard reisdagboek kopen en daar al je belevenissen in opschrijven maar wij vonden dit exemplaar van ikwilmeerreizen.nl heel erg leuk. Vat je dag samen in één regel in dit ‘One line a day’ reisdagboek. Een lekker klein reisdagboekje dat je overal mee naar toe kunt nemen en thuis is het heerlijk nagenieten van de bijzondere herinneringen! Prijs: 9,95

one-line-a-day-book1

WIN: reisdagboek One line a day

Vind jij het One line a day reisdagboek van ikwilmeerreizen.nl ook zo leuk? Dan hebben we goed nieuws voor je! We mogen er namelijk eentje weggeven. Hoe je meedoet? Like Stop and Stare op Facebook en laat in onderstaand formulier je gegevens achter. Je schrijft je daarmee ook in voor onze maandelijks nieuwsbrief vol tips en reisinspiratie. Meedoen kan tot vrijdag 20 november en de winnaar krijgt automatisch bericht.

[contact-form-7 id=”2671″ title=”Winactie”]

Deze winactie is verlopen. Sanne Jacobs, gefeliciteerd! 

Geschreven door - Daisy Schalkens is student journalistiek. Met haar artikelen hoopt ze mensen enthousiast te maken om de wereld te gaan verkennen. Daar is ze zelf deze zomer mee begonnen tijdens haar reis naar Nepal en Australië.

Wat vind jij? Laat van je horen!