City Slide Amsterdam

City Slide Amsterdam: ’s Werelds langste glijbaan

Houd je opblaaskrokodil paraat voor hét zomerse event van 2015!

Enige tijd geleden dook er een mysterieuze Facebookpagina op onder de naam City Slide Amsterdam. Aan informatie stond er nog niet veel op, maar de boodschap was duidelijk: het fenomeen van stedelijke superglijbaan komt naar Nederland. En nu is het dan ook echt bevestigd. In de zomer van 2015 komt de langste glijbaan ter wereld naar Amsterdam en kunnen we massaal van de superslide roetsjen.

Slide the City

In Amerika is het concept van Slide de City al een tijdje een enorme hit. Dwars door steden in de VS wordt een gigantische glijbaan gelegd en steeds meer locaties vallen voor het zomerse event. Over City Slide Amsterdam is tot nu toe nog weinig bekend, dus we zullen nog even geduld moeten hebben. Wel is duidelijk dat de kaartverkoop rond kerst al van start gaat.

City Slide Amsterdam

City Slide Amsterdam

Naar verwachting wordt de stedelijke glijbaan ruim 500 meter lang. Aan de Amerikaanse versies van het event te zien wordt het een groot feest compleet met opblaasbanden, live muziek, eten en drinken en… heel veel water. Waar we de glijbaan van City Slide Amsterdam precies mogen verwachten blijft nog even gissen, maar in deze winterse dagen worden wij heel blij van het zien van de zomerse beelden van Slide the City in Utah:

Beeld: Youtube, Barbosa Media Co.
Foto’s: Slide the City Header: Frank

Naline Roodbeen
Geschreven door - Naline is de oprichter van Stop and Stare. Ze wordt het allergelukkigst van reizen en schrijven. Heeft een voorkeur voor verre oorden maar vindt Nederland stiekem het allermooist. Krijgt vlinders van roadtrips, Aziatisch eten en vreemde talen. Is graag zuinig op de aardbol en fan van duurzaam toerisme.

Wat vind jij? Laat van je horen!