De beste websites voor goedkope vliegtickets

Waar scoor je nu echt de allerbeste deals?

Je hebt de reisbestemming bepaald. De jacht naar de ticketdeals kan worden geopend. Geen idee waar je moet beginnen met jagen? Wij hebben voor jou vier van de beste websites voor goedkope vliegtickets op een rijtje gezet.

Momondo

Momondo is geen reisbureau, geen vliegtuigmaatschappij en geen website waar je vliegtickets kunt boeken. Het enige wat Momondo doet is het zoeken naar alle vluchttarieven op het hele internet. Dus eigenlijk hetzelfde als wat je zelf zou doen, alleen dan scheelt het een paar uur zoeken. De website zoekt honderden sites tegelijk door in een paar seconden tijd om jou een overzicht van de goedkoopste vliegtickets te geven. Het geeft je vervolgens een weergave van de vluchtschema’s van alle luchtvaartmaatschappijen inclusief alle goedkope vliegtickets van dat moment. Via een link kom je bij de website van de luchvaartmaatschappij terecht en hoef je alleen nog maar even te boeken.

Goedkoopste vliegtickets
© Nils Nedel/Unsplash

TicketSpy

Luchtvaartmaatschappijen doen er vaak alles aan om hun vliegtuigen zo goed mogelijk gevuld te krijgen. In eerste instantie door dure tickets te verkopen, maar dat lukt lang niet altijd. Het gevolg is gigantische prijsdalingen- en juist die willen we op rijtje! Gelukkig doet TicketSpy dat werk voor ons en dat resulteert in (soms verrassende) airlines met de goedkoopste vliegtickets. TicketSpy zorgt ervoor dat er constant nieuwe updates verschijnen over de laagste prijsgaranties. Helemaal up to date blijven? Volg ze dan ook op social media, want de echt goedkope vliegtickets gelden vaak maar een paar uur. Meer over deze website lees je in het artikel over de beste ticketdeals via Ticketspy.

Paperflies

Ook Paperflies is een fijne in het rijtje. Net als Momondo zoeken zij duizenden vluchten door naar goedkope vliegtickets, maar soms met toch net weer een ander resultaat. Wil je graag zelf opzoek naar de beste aanbiedingen? Door de zoekfunctie bij Paperflies vind je snel en eenvoudig de goedkope deals die voor jou relevant zijn.

HolidayPirates

HolidayPirates is een Duits bedrijf dat echt een kei is in het vinden van bodemprijzen. Zij spotten niet alleen absurd goede aanbiedingen voor je, ze hebben ook een oog voor ‘error fares’. Deze prijzen zijn het gevolg van een fout op de website van een vliegmaatschappij waardoor je ineens voor 200 euro naar Amerika of Azië kan vliegen. Niet alle deals gelden voor vertrek uit Nederland, maar voor de prijzen die zij opspeuren is een omweg nog altijd een goede deal.

Meer tips voor de goedkope vliegtickets

Zit je vast aan een bepaald budget voor je reis en sta je open voor suggesties voor bestemmingen? Dan is Geniusflight een handige. Hierbij zoek je op een maximum bedrag waarbij vervolgens alle bestemmingen worden getoond die binnen dat budget vallen. De website laat je dus niet alleen voordelige tickets zien, maar brengt je ook nog op ideeen voor een verrassende bestemming. Hebben we een super handige website over het hoofd gezien? Laat het ons weten in een comment!

Geschreven door - Iris is al van kleins af aan een fanatieke reiziger. Het reizen gecombineerd met haar passie voor schrijven, zorgen vaak voor bijzondere verhalen. Met als haar favorieten Zuid-Oost Azië en Zuid-Amerika.

3 thoughts on “De beste websites voor goedkope vliegtickets”

Wat vind jij? Laat van je horen!