KLM

Naar hogere kerstsferen met KLM

We liegen er niet om, wij zijn dol op kerst. En we helpen je graag om nog wat meer in de kerststemming te komen!

Kerst in Londen, New York, op het strand in Australië, of gewoon thuis op de bank; waar je het ook viert, het is altijd weer een heerlijk feestje. De afgelopen dagen bezochten we dan ook weer de nodige kerstmarkten om vast in de stemming te komen. Cadeautjes werden ingeslagen en de glühwein vloeide rijkelijk.

Mooiste kerstcadeautje

Het is onze derde kerst alweer als Stopandstare.nl, al is het ergens ook onze eerste. Want sinds de herlancering in september van dit jaar maakten we pas echt een vliegende start. De redactie groeide uit van een klein groepje reislustigen, tot het complete team van meer dan 20 schrijvers dat we nu rijk zijn. En rijk voelt het echt, want onze gezamenlijke bundel van reiservaringen, tips en inspiratie werd gewaardeerd. Jullie kwamen steeds vaker op bezoek, lieten de mooiste reacties achter en we zagen alle cijfertjes steeds verder groeien. En nu, in de maand december, werden alle records gebroken. Een mooier kerstcadeautje kunnen wij ons niet wensen. Wij vieren kerst ook dit jaar weer verspreid over de aardbol. En we wensen jullie, waar je ook bent, een heel fijn en gezellig kerstfeest toe!

In hogere kerstsferen met KLM

En om nog een beetje meer in die kerststemming te komen, hebben onze vrienden van KLM weer een briljant filmpje tevoorschijn getoverd. Ze zullen velen van ons al eens naar de andere kant van de oceaan hebben geholpen, maar filmpjes maken die je spontaan een glimlach bezorgen kunnen ze ook als geen ander. Wij komen met deze feel good movie alvast in hogere kerstsferen en dromen weg bij alle mooie bestemmingen die we volgend jaar weer gaan ontdekken. Natuurlijk gaan we ook in 2015 al die mooie plekjes weer met jullie delen!

KLM is wishing you a magical Christmas- en wij ook!

Geschreven door - Stop and Stare streeft er naar om te informeren, inspireren en vernieuwen. Van de Gobi woestijn in Mongolië tot de nieuwste club in Barcelona: vanuit alle hoeken van de wereld doen onze schrijvers verslag van hun mooie, onverwachte, soms bizarre maar altijd bijzondere ervaringen.

Wat vind jij? Laat van je horen!