Hostel Lub D in Bangkok

Hostel Lub D in Bangkok

Optimaal acclimatiseren in de hectiek van de Thaise hoofdstad.

Een onbekende stad, dertig graden temperatuurverschil en een jetlag van hier tot Tokio: een fijne plek om te acclimatiseren is dan geen overbodige luxe. Gaat je reis naar de Thaise hoofdstad Bangkok, boek dan je bed bij Hostel Lub D.

De hoofdstad van Thailand zorgt bij de nodige reizigers voor een behoorlijke cultuurshock. Smog, verzengende hitte en een wespennest aan auto’s en tuk tuks, maken van Bangkok niet de meest geliefde bestemming om je reis te beginnen. Hostel Lub D in Bangkok weet waar behoefte aan is en vormt daardoor het ideale startpunt van je reis.

Locatie

Kies je ervoor om niet direct Khao San Road, het epicentrum van backpackend Thailand in te duiken, dan is Siam Square een handige uitkomst. Het hostel is direct naast de efficiënte Skytrain gelegen waardoor je je eenvoudig en goedkoop door de hele stad verplaatst, maar ook binnen no time van en naar het vliegveld reist. Naast de locatie in Siam Square heeft Lub D nog een tweede hostel. Deze is gelegen in de wijk Silom, ook wel bekend als het financiële district van de stad. Qua locatie niet zo ideaal als Siam, maar verder net zo fijn om te verblijven.

Hostel Lub D Bangkok Siam Square

Lub D heeft een aantal modern ingerichte twin en double rooms, maar je kan ook kiezen voor de ruime dorms. Daarnaast is het hostel voorzien van een aantal hele fijne faciliteiten, zoals gratis gebruik van supersnelle computers, bagage opslag en een gedeelte dat exclusief voor vrouwen is.

No man’s land

Het Ladies only gedeelte is geheel ingericht voor de vrouwelijke backpacker, compleet met luxueuze badkamer met haardrogers en allerlei doucheproducten. No Man’s Land bevindt zich in een afgesloten vleugel van het gebouw, dus heb je zin in een echt vrouwenavondje, dan zit je hier goed.

Ruime dorms met schone gedeelde badkamers in Hostel Lub D Siam Square Bangkok

Everyone leaves as a friend

Vlieg je na weken, desnoods maanden, weer terug naar huis vanuit Bangkok? Een kort mailtje naar de receptie is genoeg om de hele dag, ook zonder overnachting, gratis gebruik te mogen maken van de faciliteiten. Een lekkere douche voordat je het vliegtuig in stapt, even snel je blog updaten of je backpack droppen om nog een dagje te shoppen voor vertrek? Service- dat is een woord waar ze bij Lub D wel bekend mee zijn.  “Everyone leaves as a friend”, luidt hun slogan. En gelijk hebben ze.

Hostel Lub D in Bangkok, Siam Square
925/9 Rama 1 Road, Wang Mai, Pathumwan,
Bangkok 10330, Thailand
www.lubd.com

Redactie
Geschreven door - Stop and Stare streeft er naar om te informeren, inspireren en vernieuwen. Van de Gobi woestijn in Mongolië tot de nieuwste club in Barcelona: vanuit alle hoeken van de wereld doen onze schrijvers verslag van hun mooie, onverwachte, soms bizarre maar altijd bijzondere ervaringen.

One thought on “Hostel Lub D in Bangkok”

Wat vind jij? Laat van je horen!