Bijzonder Plekje Boek

Review + WIN: Bijzonder Plekje Boek

Unieke adresjes in binnen- en buitenland, gebundeld in een wel heel mooi jasje.

Van een sfeervol restaurantje in Brabant tot een boutique hotel in Noorwegen. In dit boek heeft Marleen Brekelmans al haar bijzondere adresjes in Europa gebundeld. Een ideaal cadeau vol inspiratie voor iedereen die van mooie plekken én mooie boeken houdt.

Een ideaal cadeau ja, want niet alleen de plekjes waarover wordt geschreven zijn bijzonder. Ook het boek zelf mag er wezen. Met grote foto’s, mooie teksten en een speelse opmaak is het een prachtig boek om uitgebreid doorheen te bladeren. Bovendien krijg je bij het boek een mini stedengidsje, bijpassende kaarten en een stickervel waarmee het echt een cadeautje is om te krijgen.

Vakantiegangers en levensgenieters
Maar terug naar de inhoud. Het boek is bedoeld om te inspireren. Om mensen aan te moedigen erop uit te trekken en leuke dingen te gaan doen. En met succes, want de uitgebreide beschrijvingen prikkelen om zelf op pad te gaan. Variërend van een vakantiedomein in de wijnvelden van de Dordogne tot een hippe B&B in Zeeland: voor iedere vakantieganger en levensgenieter zit er een passend adresje tussen.

De meeste adressen liggen in Nederland, met een paar uitschieters naar onder andere Frankrijk, Noorwegen, Spanje en Italië. Misschien was het sterker geweest om dit boek uitsluitend op Nederland te richten, want een vervolgboek vol met Europese adresjes was er dan ongetwijfeld ook gekomen.

Zorgenloos genieten
In de woorden van Marleen: zorgenloos genieten, we doen het veel te weinig. En dit boek brengt je een aardig eindje op weg. Sla het boek open, selecteer een adresje of laat je gewoon inspireren door de mooie plaatjes en fijne quotes. En ga op pad! Naar een van de bijzondere adresjes uit het boek, of op eigen ontdekking. Daarvoor zijn achterin het boek pagina’s ingericht voor eigen notities. Want zoals dit boek maar weer bewijst: er zijn zoveel bijzondere plekken dichtbij huis.

WIN!
Inspiratie moet je delen vinden wij, en daarom geven wij een exemplaar weg van Bijzonder Plekje Boek t.w.v. 15,95. Meedoen doe je door onderstaand formulier in te vullen. En let op: het boek wordt alleen verloot onder lezers die ons ook volgen op Facebook. Dus doe je dat nog niet, like onze Facebookpagina dan gauw! De winnaar krijgt woensdag 14 mei om 17:00 uur bericht.

[contact-form-7 id=”2671″ title=”Winactie”]

De winactie van Bijzonde plekje boek is verlopen. Houd de website in de gaten voor meer mooie acties!

Geschreven door - Van de Gobi woestijn in Mongolië tot de nieuwste club in Barcelona: vanuit alle hoeken van de wereld doen onze schrijvers verslag van hun mooie, onverwachte, soms bizarre maar altijd bijzondere ervaringen.

Wat vind jij? Laat van je horen!