Je eigen ontwikkelingsproject met ‘Get it Done’

Droom jij ervan om een ontwikkelingsproject op te zetten in het buitenland? Het online crowdfunding platform ‘Get it Done’ organiseert een fotocompetitie waarmee jij kans maakt om je eigen project te realiseren.

Het mooie is dat je geen doorgewinterde vrijwilliger hoeft te zijn om deel te kunnen nemen en je eigen ontwikkelingsproject op te starten. “Het doel van Get It Done is om mensen met weinig of geen ervaring te helpen met het zoeken naar investeerder voor kleine ontwikkelingsprojecten, aldus Jolien van Get it Done. Jij komt met een goed idee en Get it Done zorgt voor het zoeken naar investeerders (crowdfunden) en advies om je te helpen het project te realiseren.

Get it done fotocompetitie

Fotocompetitie
Voor de fotowedstrijd is Get it Done op zoek naar inspirerende foto’s. Foto’s van indrukwekkende ontwikkelingsprojecten die je zelf bent tegengekomen op reis bijvoorbeeld. Maar ook bijzondere ervaringen of ontmoetingen die je de drive hebben gegeven zelf iets op te gaan zetten. De maker van de beste foto wint vliegtickets en krijgt de kans om met behulp van Get it Done een project op te zetten in een land naar keuze.

Enthousiast geworden?
Je hebt nog tot 31 december 2013 de tijd om je mooiste en meest indrukwekkende foto’s in te sturen. Op 10 januari 2014 wordt de winnaar bekend gemaakt en mag jij misschien wel je koffers gaan pakken! Kijk voor meer informatie over Get it Done en de fotocompetitie op de website van Get it Done.

Marije in het Veld
Geschreven door - Marije is een schrijvend reisfanaat die altijd op zoek is naar plekken die nog niet ontdekt zijn door de grote massa. Het liefst gaat ze voorzien van backpack naar bestemmingen met een hoog cultuurshock-gehalte.

Wat vind jij? Laat van je horen!