Tip: bijzondere adresjes voor vakantiehuizen

Een fijne vakantie roept om een fijn eigen plekje. Een agriturismo in Toscane, een charme camping in Frankrijk of een rustieke chalet in Portugal, om maar wat te noemen. Van die adresjes die je ontdekt en eigenlijk niet verder wil vertellen. Maar ssst- wij weten waar je ze kunt vinden…

We kennen ze maar al te goed: de mooie beloftes van rustieke villa’s en schattige chalets op authentieke locaties. Iets te vaak sta je uiteindelijk met je koffer vol verwachtingen voor een saaie bungalow en blijkt het charmante dorpje al sinds enige jaren het slachtoffer van busladingen toeristen. Hoe weet je nu echt waar je terechtkomt bij het boeken van een vakantiehuis?

Charme & Quality
Het is eigenlijk heel simpel. Je boekt bij iemand die gespecialiseerd is in dat wat je wil. Bijzondere, kleinschalige accommodaties op rustige plekken. En precies dat is wat je zal vinden tussen het aanbod van de vakantiehuizen van Charme & Quality. Geen eindeloze zoektochten naar geschikte accommodaties: zij hebben de selectie al voor je gemaakt. Je grootste zorg is hoe je een keuze gaat maken uit het uitgebreide aanbod.

Voor ieder wat wils
Van agriturismo’s tot charme campings en van kleinschalige villa’s tot schattige chalets. Voor iedere bestemming en elk budget is er genoeg keuze. Je hoeft je geen zorgen te maken dat je uiteindelijk toch nog uitkomt bij een huisje in vergane glorie aan een overvol strand, want alle accommodaties worden door het team achter Charme & Quality persoonlijk bezocht voordat ze worden opgenomen in het aanbod.

Een beetje extra
Op de website kan je eenvoudig zoeken op bestemming, maar ook op het type vakantiehuis of op thema. Van elke accommodatie kan je middels foto’s en een beschrijving vast een indruk krijgen en bij twijfel lees je uitgebreide reviews van eerdere huurders. Maar wat Charme & Quality echt onderscheidt van de vele andere aanbieders van vakantiehuizen, is dat het aanbod niet alleen is geselecteerd op de accommodatie zelf, maar ook op de locatie, uitstraling en het karakter. Precies wat je vakantie nét dat beetje extra geeft.

Wat zijn jouw belangrijkste eisen bij het selecteren van een vakantiehuis?

Geschreven door - Van de Gobi woestijn in Mongolië tot de nieuwste club in Barcelona: vanuit alle hoeken van de wereld doen onze schrijvers verslag van hun mooie, onverwachte, soms bizarre maar altijd bijzondere ervaringen.

Wat vind jij? Laat van je horen!