travel Instagram accounts

Travel instagram accounts om bij weg te dromen

Deze Instagrammers wil je volgen!

Instagram, het is ons favoriete social media kanaal. Want wat is er nou fijner dan elke dag even door prachtige plaatjes te bladeren van over de hele wereld? Bovendien maken sommige reizigers er echt een kunst van. En daaruit hebben wij een selectie gemaakt. 5 travel Instagram accounts die echt moet volgen!

1. Hey it’s Valentine

Travel blogger én youtube hit Jess Valentine reist de hele wereld over en doet daar met de meest prachtige foto’s verslag van. En ze heeft het voor elkaar, want haar vriend reist met haar mee en post op zijn beurt de mooiste plaatjes op Sparrystake.
@heyitsvalentine

travel Instagram accounts

2. Wes in the wild

Een Nederlander mag in de lijst met travel Instagram accounts natuurlijk niet ontbreken! De eer is aan Wesley Glasmacher. Geboren en getogen in Ede, maar als fotograaf en instagrammer vooral veel over de grens te vinden. Met ruim 76.000 volgens doet hij dat niet onverdienstelijk! Zijn stijl is stoer en outdoor en extra leuk: naast fijne plaatjes van tropische paradijsjes, plaatst hij ook regelmatig bizar mooie foto’s van de bossen rondom zijn eigen woonplaats. En dat is móói!
@wesinthewild

travel Instagram accounts

3. Chasing the Sun Series

Van Wesley’s stoere outdoor plaatjes naar de surf vibes! Chasing the Sun Series is all about tropical! Een heerlijk wegdroom account met hagelwitte stranden, stoere surfchicks en het leven onder de zon.
@chasingthesunseries

travel Instagram accounts

4. Hecktic Travels

Het Canadese koppel Dalene en Pete Heck pakte in 2009 hun spullen en lieten hun hectische leven achter zich om naar Zuid-Amerika te gaan. Sindsdien zijn ze non-stop on the road en beleven de meest waanzinnige avonturen. In 2014 werden ze verkozen tot National Geographic Travelers of the Year. En als je naar hun Instagram account kijkt dan snap je best waarom.
@hecktictravels

travel Instagram accounts

5. The Blonde Abroad

Deze Californische schone weet wat mooie reisplaatjes zijn. Kirsten ruilde een paar jaar geleden het zakenleven in voor een leven als nomade. Vrolijke foto’s en droomselfies sieren sindsdien haar account- van Tokio tot Burning Man en Thaise paradijsjes.
@theblondeabroad

travel Instagram accounts

De mooiste travel Instagram accounts?

Vijf is natuurlijk te weinig. Daarom volgen er gauw meer! Hoort die van jou daar ook tussen? Laat het ons weten via [email protected]. Check in de tussentijd ook ons eigen travel Instagram account en volg ons op reis!

travel instagram accounts

Geschreven door - Van de Gobi woestijn in Mongolië tot de nieuwste club in Barcelona: vanuit alle hoeken van de wereld doen onze schrijvers verslag van hun mooie, onverwachte, soms bizarre maar altijd bijzondere ervaringen.

Wat vind jij? Laat van je horen!