Vakantiebeurs 2015

Inspiratie en beleving op de Vakantiebeurs 2015

Laat de vakantiekriebels maar komen! Op de Vakantiebeurs in Utrecht draait dit jaar alles om de beleving.

We laten ons graag inspireren door wuivende palmbomen aan het strand, idyllische plekjes in de jungle en avontuurlijke reizen rondom de wereld. En waar kan dat nou beter dan op de Vakantiebeurs in Utrecht? Of je nu al de bestemming voor je volgende reis weet of totaal geen idee hebt waar je in 2015 naartoe wilt gaan, je verlaat deze beurs altijd weer met een overdosis tips en inspiratie!

De Vakantiebeurs 2015

Van 14 t/m 18 januari wordt de jaarbeurs in Utrecht weer omgetoverd tot de multiculturele smeltkroes van de Vakantiebeurs 2015. Honderden reisleiders én locals vertellen je ook dit jaar weer alles wat je moet weten voordat je naar jouw volgende bestemming vertrekt. Daarnaast is het ook mogelijk om je vakantie op de Vakantiebeurs te boeken; exposanten bieden speciale kortingen aan die alleen tijdens de Vakantiebeurs gelden.

Vakantiebeurs 2015

Doordat de beurs is opgedeeld in verschillende categorieën, is er voor iedereen wel iets te vinden. Families met kinderen volgen de bordjes ‘Samen’, terwijl de backpackers en avonturiers onder ons liever richting ‘Ontdekken’ en ‘Actief’ gaan. Ooit al eens een cruise willen maken? Neem dan een kijkje bij ‘Varen’. Ook is er een grote kampeerafdeling, ‘Buiten’. En wie op zoek is naar een verrassende stedentrip kan terecht bij de afdeling ‘Zien’.

Meer dan alleen inspiratie

De Vakantiebeurs 2015 is meer dan alleen een plek waar je inspiratie opdoet voor je volgende vakantie en je bucketlist aanvult met nieuwe wensen. De beurs is ook een dagje uit. In slechts één dag maak je een rondje om de wereld! Hier waan je je tijdelijk in de jungle of op de Noordpool. Terwijl je door de woestijn loopt vergeet je bijna dat je hartje winter in het beursgebouw in Utrecht bent. ‘Je zou zweren dat je er al was’ is niet voor niets het nieuwe motto van de Vakantiebeurs 2015.

En niet alleen de aankleding zorgt ervoor dat de vakantiekriebels opkomen. Op de beurs zijn allerlei activiteiten die aan de vakantievoorpret bijdragen. Zo kun je wandklimmen of een duik nemen in het duikbassin. Er is een Culinaire Route die exotische hapjes aanbiedt en in hal 12 krijg je het échte campinggevoel op de Camping by Night. Met slechts een zaklamp maak je een ontdekkingstocht en kom je bijvoorbeeld langs gitaristen bij een kampvuur of volg je de geur van marshmallows die je neus binnendringt. En goed nieuws voor (beginnende) fotografen: in het Fotopaviljoen geeft het magazine Zoom.nl iedereen tips om met de beste en meest unieke foto’s van de vakantie terug naar huis te keren.

Vakantiebeurs 2015

Praktisch

De Vakantiebeurs 2015 is van woensdag 14 tot en met zondag 18 januari te bezoeken in de Jaarbeurs in Utrecht. Kaarten zijn voor 15,50 euro te koop aan de kassa, maar als je van tevoren online je ticket bestelt krijg je 3,50 euro korting. Download vooraf ook de gratis Vakantiebeurs 2015 App voor een plattegrond, de exposanten en het programma.

WIN toegangskaarten!

Wij mogen 5 X 2 toegangskaarten weggeven voor de Vakantiebeurs 2015. Hoe doe je mee?
1. Laat hieronder in een reactie weten welke bestemmingen er voor 2015 op jouw planning staan.
2. Laat in onderstaand formulier je naam en mailadres achter zodat we contact met je kunnen opnemen als je gewonnen hebt.

De winactie loopt tot vrijdag 26 december 17:00 uur.

Helaas, deze winactie is verlopen. 

Jessica Lokker
Geschreven door - Jessica is (reis)journalist en belandt vaak in vreemde situaties en op bizarre plekken. Een ceremoniële dolkendans bijwonen op Bali, gered worden door natuurwachters op Sardinië of een opvangcentrum voor luiaards bezoeken bijvoorbeeld.

Wat vind jij? Laat van je horen!