Vliegen op budget met GeniusFlight

Je wilt een weekendje weg. De bestemming doet er niet eens toe, de prijs van het ticket daarentegen wel. De nieuwe zoekmachine GeniusFlight komt hiervoor met een oplossing: zoeken op prijs in plaats van bestemming.

Stel je hebt 100 euro te besteden. Naar welke steden kan je vliegen voor dat budget? Zelf kom je al gauw uit op Londen of Berlijn, maar wist je bijvoorbeeld ook dat je vaak al voor minder dan 100 euro een retourtje Marrakech hebt? Of heb je wel eens gedacht aan Liverpool, Hamburg of Marseille?

Inspiratie
GeniusFlight geeft je de inspiratie. Bestemmingen waar je niet eerder bij stil hebt gestaan komen voorbij en dat zorgt gegarandeerd voor verrassende weekendjes weg. Het enige wat je hoeft te doen is je maximum te besteden budget in te vullen, je beschikbare data en je vertreklocatie. Vervolgens krijg je een kaart te zien met alle bestemmingen die binnen je budget vallen. Ook fijn: de prijzen zijn allemaal retour en inclusief taxes.

Hotels
Heb je ook een spaarpotje apart gehouden voor je accommodatie? Dan kan je na het boeken van je ticket direct door naar GeniusHotel. Hetzelfde principe als de vluchten. Zo hoef je nooit een vakantie te laten schieten vanwege je budget. Je past je vakantie namelijk gewoon aan op wat je te besteden hebt!

Geschreven door - Van de Gobi woestijn in Mongolië tot de nieuwste club in Barcelona: vanuit alle hoeken van de wereld doen onze schrijvers verslag van hun mooie, onverwachte, soms bizarre maar altijd bijzondere ervaringen.

Wat vind jij? Laat van je horen!