Finn Lough

Win een exclusieve reis naar Noord-Ierland

Een outdoorparadijsje in de ruige natuur van Fermanagh

Af en toe kom je foto’s tegen van plekken waarvan je reishart sneller gaat kloppen. Het gebeurde ons met Finn Lough, een outdoorparadijs in een stukje onontdekt Noord-Ierland. Je slaapt er in toffe Forest Domes, kan er klimmen, kayaken, mountainbiken, chillen in een spa en dat allemaal verstopt in de ruige natuur van de regio Fermanagh. Zet ‘m maar vast op je bucketlist, want hier word je heel blij van! Het leukste is dat hij er bij iemand ook gelijk weer van af kan worden gehaald, je kan namelijk een verblijf winnen in dit exclusieve natuurwalhalla!

Finn Lough

Meedoen aan de Finn Lough Challenge

Zie jij jezelf al genieten van de luxe en de omgeving verkennen? Eind deze maand gaan wij vast voor je op ontdekking in Finn Lough en jij kan bepalen wat we daar gaan doen. Bedenk een challenge voor ons, waarmee jij kans maakt op een verblijf! Zo doe je mee:
1. Ga naar challenge.finnlough.com
2. Klik op Stop and Stare
3. Kies een activiteit
4. Beschrijf jouw ultieme challenge

Finn Lough

Volg ons naar Finn Lough

Ierse liedjes zingen tijdens het rotsklimmen, zelf vis vangen in een kayak, of mountainbiken naar de meest afgelegen pub: wees origineel, want de challenge waar het meeste op gestemd is gaan wij uitvoeren en wint een ultiem weekend weg in Finn Lough! Ben je benieuwd of het er echt zo mooi is als op de plaatjes? Of wil je ons gewoon zien bikkelen voor de challenge die jij bedacht hebt? Volg onze reis dan via Facebook, Twitter en Instagram!

Finn Lough

Geschreven door - Stop and Stare streeft er naar om te informeren, inspireren en vernieuwen. Van de Gobi woestijn in Mongolië tot de nieuwste club in Barcelona: vanuit alle hoeken van de wereld doen onze schrijvers verslag van hun mooie, onverwachte, soms bizarre maar altijd bijzondere ervaringen.

Wat vind jij? Laat van je horen!