Over S&S

Over Stop & Stare

Mooi hè, de wereld.
Dat vinden wij nou ook.

Reizen is onderweg zijn, op weg naar ergens anders. Maar reizen is ook stilstaan en de tijd nemen om te genieten. In een tijd waarin reisblogs het internet overspoelen, zocht ik naar een plek voor reisverhalen met aandacht. Een plek waar stil wordt gestaan bij bestemmingen, waar ruimte is voor lokale initiatieven en duurzaam toerisme. Waar tussen alle bucketlists en must sees, ook vooral plek is voor achtergrond, journalistiek en het vertellen van mooie verhalen.

Inmiddels weten maandelijks 45.000 unieke bezoekers Stop & Stare te vinden en deelt een team van redacteurs hun avonturen in woord en beeld. Van een expeditie door de Gobi woestijn tot handpicked tapasrestaurants in Barcelona: vanuit alle hoeken van de wereld doen we verslag van onze mooie, onverwachte, soms bizarre maar altijd bijzondere ervaringen.
– Naline Roodbeen, oprichter en hoofdredacteur

Say hello to the crew!

 

Naline Roodbeen
Naline Roodbeen Naline Roodbeen op Twitter Naline Roodbeen op LinkedIn

Hoofdredacteur

Naline wordt het aller gelukkigst van reizen en schrijven. Heeft een voorkeur voor verre oorden maar vindt Nederland stiekem het allermooist. Krijgt vlinders van roadtrips, Aziatisch eten en vreemde talen. Droomt van een wereld vol duurzaam toerisme.

Indira Gerards
Indira Gerards Indira Gerards op Twitter Indira Gerards op LinkedIn

Webdesigner

Indira is de webdesigner van Stop & Stare. Blijft met veel plezier de website ontwikkelen en snuffelt er ondertussen rond om nieuwe bestemmingen te ontdekken of weg te dromen bij mooie reisverhalen. Heeft Schotland hoog op de bucketlist staan.

Huub Lakerveld
Huub Lakerveld Huub Lakerveld op Twitter

Redacteur

Huub snuift graag sfeer en schrijft ook zo. Zijn fotocamera is reisgezelschap numero één. Ziet schrijven als zijn primaire levensbehoefte en komt graag daar waar de geschiedenis op straat ligt. Heeft een voorliefde voor de jungle en IJsland.

Hjalmar Guit
Hjalmar Guit Hjalmar Guit op Twitter

Redacteur & Fotograaf

Ciao! Hjalmar is de naam. Zijn grootste hobby? Reizen. Period. Wie wil reizen leeft en wie wil leven reist. Geen reis te ver, geen bestemming te gek: overal is iets nieuws te beleven. Hjalmar’s reistip? Staar je niet suf op één ding maar kijk rond.

Manon Bimbergen
Manon Bimbergen

Redacteur

Geveld door reiskoorts. Zo kun je Manon het beste omschrijven. Of het een stedentrip is in Nederland of backpacken in het Verre Oosten, als ze maar aan het reizen is. Heeft daarnaast ook een grenzeloze voorliefde voor koffie en het outdoor leven.

May-Anne Oltmans
May-Anne Oltmans

Redacteur

May-Anne heeft een master in marketing op zak, maar droomt stiekem van een carrière waarbij ze haar twee liefdes kan combineren: verhalen vertellen en reizen. Ze heeft al veel van de wereld gezien, maar Spanje heeft een speciaal plekje in haar hart.

Studeerde psychologie maar volgde haar hart naar een master Journalistiek. Deborah zou het liefst vandaag nog haar backpack inpakken om al schrijvend de wereld over te gaan reizen. Haar motto: "Life is about telling stories''.

Liv Krake
Liv Krake Liv Krake op Twitter

Redacteur

Liv is tekstschrijver met een passie voor muziek, reizen, fotografie, cultuur en natuur. Het liefst combineert ze dit alles in werk en vrije tijd. Wil na haar eerste verre reis naar India en Nepal alleen maar meer van de wereld zien.

Dayna Smith
Dayna Smith

Redacteur

Dayna is een fervent blogger met een grote liefde voor Azië. De wereld zien zit in haar bloed en dankzij haar reislustige spirit heeft ze al veel bijzondere plekken mogen ontdekken. Haar bucketlist zal nooit af zijn!

Runak Sharaf
Runak Sharaf

Redacteur

Runak is journaliste en altijd op zoek naar iets bijzonders: van kinderliedjes zingen in Lombok tot verkeersborden ontcijferen in Japan. Ze geniet van het communiceren met handen en voeten.

Berber Bonnema
Berber Bonnema

Redacteur

Berber is van origine Fries en geboren om te reizen. Is gek op Azië maar wil de hele wereld verkennen. Cultuur en natuur is haar perfecte combinatie en andere culturen, talen, foto’s en lekker eten haar gelukmaker.

Renée van Hees
Renée van Hees

Redacteur

Zolang je je ogen openhoudt, komt het avontuur vanzelf. Met dit in haar achterhoofd, beleeft Renée haar reizen en vakanties. Ervaringen omzetten in verhalen is geen enkel probleem voor deze freelance schrijfster.