Over S&S

Over Stop & Stare

Mooi hè, de wereld.
Dat vinden wij nou ook.

Reizen is onderweg zijn, op weg naar ergens anders. Maar reizen is ook stilstaan en de tijd nemen om te genieten. In een tijd waarin reisblogs het internet overspoelen, zocht ik naar een plek voor reisverhalen met aandacht. Een plek waar stil wordt gestaan bij bestemmingen, waar ruimte is voor lokale initiatieven en duurzaam toerisme. Waar tussen alle bucketlists en must sees, ook vooral plek is voor achtergrond, journalistiek en het vertellen van mooie verhalen.

Inmiddels weten maandelijks 50.000 unieke bezoekers Stop & Stare te vinden en deelt een team van redacteurs hun avonturen in woord en beeld. Van een expeditie door de Gobi woestijn tot handpicked tapasrestaurants in Barcelona: vanuit alle hoeken van de wereld doen we verslag van onze mooie, onverwachte, soms bizarre maar altijd bijzondere ervaringen.
– Naline Roodbeen, oprichter en hoofdredacteur

Say hello to the crew!

 

Naline Roodbeen
Naline Roodbeen Naline Roodbeen op Twitter Naline Roodbeen op LinkedIn

Hoofdredacteur

Naline wordt het aller gelukkigst van reizen en schrijven. Heeft een voorkeur voor verre oorden maar vindt Nederland stiekem het allermooist. Krijgt vlinders van roadtrips, Aziatisch eten en vreemde talen. Droomt van een wereld vol duurzaam toerisme.

Indira Gerards
Indira Gerards Indira Gerards op Twitter Indira Gerards op LinkedIn

Webdesigner

Indira is de webdesigner van Stop & Stare. Blijft met veel plezier de website ontwikkelen en snuffelt er ondertussen rond om nieuwe bestemmingen te ontdekken of weg te dromen bij mooie reisverhalen. Heeft Schotland hoog op de bucketlist staan.

Hjalmar Guit
Hjalmar Guit Hjalmar Guit op Twitter

Redacteur

Ciao! Hjalmar is de naam. Zijn grootste hobby? Reizen. Period. Wie wil reizen leeft en wie wil leven reist. Geen reis te ver, geen bestemming te gek: overal is iets nieuws te beleven. Hjalmar’s reistip? Staar je niet suf op één ding maar kijk rond.

Simon Ruisch
Simon Ruisch

Redacteur

Geen onderscheid hoeven maken tussen werk en passie is hét grootste doel van Simon. Schrijver en fotograaf met fascinatie voor de wereld en haar inwoners. Wordt immens gelukkig van fietsen door grote steden, dieren in het wild en cultuurverschillen.

Liv Krake
Liv Krake Liv Krake op Twitter

Redacteur

Liv is tekstschrijver met een passie voor muziek, reizen, fotografie, cultuur en natuur. Het liefst combineert ze dit alles in werk en vrije tijd. Wil na haar eerste verre reis naar India en Nepal alleen maar meer van de wereld zien.

Bente Hout
Bente Hout

Redacteur

Bente werkt in de muziekindustrie en heeft een grote reislust. Zodra het kan piept ze er even (of langer) tussenuit om weer een nieuw stukje wereld te ontdekken. Alaska, Nepal en Patagonië staan hoog op haar lijstje.

Berber Bonnema
Berber Bonnema

Redacteur

Berber is van origine Fries en geboren om te reizen. Is gek op Azië maar wil de hele wereld verkennen. Cultuur en natuur is haar perfecte combinatie en andere culturen, talen, foto’s en lekker eten haar gelukmaker.

Roel Zerner
Roel Zerner Roel Zerner op Twitter Roel Zerner op LinkedIn

Redacteur

In wildernis en bergen is Roel in zijn element. Momenteel op een missie om digital nomad te worden en hoopt ooit fulltime te schrijven over de laatste wilde plekken op deze wereld. Heeft een stukje van zijn hart in Schotland laten liggen.